theo rent(english below)

In augustus 2017 is mijn broertje Marco de Vries samen met zijn vrouw Oana vertrokken om te gaan werken voor Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis in Roemenië.

Deze stichting heeft het doel om weeskinderen en kinderen uit straatarme Roemeense (Roma) gezinnen :

– te stimuleren om naar school te gaan om zo uit hun uitzichtloze situatie te komen
– en te laten genieten en volledig kind te laten zijn tijdens vakantiekampen.
– daarnaast heeft de stichting het doel om voor arme en/of eenzame Roemeense bejaarden een verwen-dag te organiseren.

Om dit te kunnen doen is er gebruik gemaakt van vakantiehuizen die werden gehuurd. Deze kosten werden alleen te hoog en is er besloten door Kok Donker om zelf een vakantiehuis te bouwen.
Dit vakantiehuis is casco afgebouwd en moet nu verder afgebouwd worden om in 2019 weer de eerste vakantiekampen te kunnen gaan houden.
Hiervoor zijn nog diverse dingen nodig.

Ik Theo de Vries heb mij – als broer – als doel gezet om de paletkachel die aangeschaft moet worden om het pand te kunnen verwarmen bij elkaar te rennen. Het bedrag dat hiervoor bijeen gebracht moet worden is €2500,-.

Ik heb gekozen om op 14 oktober 2018 de halve marathon van Boekarest te gaan rennen. In de komende maanden zal ik dan ook hard bezig zijn om te trainen, maar ook om het benodigde geld voor de kachel door middel van jullie financiële giften bij elkaar te sparen.

Ik hoop dat jullie samen met mij ervoor willen zorgen dat in oktober het benodigde geld bij elkaar is om de kachel aan te schaffen en ik mijn broertje en schoonzus de cheque kan overhandigen.

Jullie kunnen mij helpen door mij per km te sponsoren. De halve marathon gaat over een afstand van 21,1km. Dit betekent dat wanneer jullie €1,- per km sponsoren dit per donatie een bedrag van €21,10 is. Wanneer minimaal 125 mensen van jullie dit doen dan hebben we met elkaar het doel behaald.
Het is natuurlijk vrij om zelf te kiezen welk bedrag je kiest om te doneren. Elke euro brengt mij dichter bij het doel om de paletkachel voor het vakantiehuis aan te kunnen schaffen.