• Raak Betrokken

    Uw donatie helpt ons om Romakinderen en hun gezinnen te helpen

Hoe kunt u een bijdrage leveren?

Doneer

Sponsoring is voor Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden de stichting de mogelijkheid tot het uitvoeren van haar missie. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft voor de afbouw van het gebouw, het onderhoud kan worden gepleegd en activiteiten met de kinderen en hun gezinnen kunnen worden uitgevoerd.

Nalatenschap

U bepaalt zelf wat er met uw nalatenschap gebeurt bij het opmaken van een testament. Dit blijft een moeilijke beslissing. Als u overweegt Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis op te nemen in uw testament, blijft u de projecten steunen. U kunt dit doen door ons als (mede-)erfgenaam te benoemen. U kunt bijvoorbeeld vastleggen dat Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis een bepaald percentage van de nalatenschap ontvangt. Ook kunt u een legaat opnemen in uw testament. Kijk ook voor meer informatie op www.belastingdienst.nl of www.notaris.nl.

Hoe kan uw bedrijf een bijdrage leveren?

Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis zoekt sponsoren

Stichting Poiana (kinder)vakantiehuis werkt graag samen met MKB bedrijven en grote ondernemingen die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk vinden. Zodat we de Romakinderen en hun gezinnen kunnen helpen.

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van hoe u ons kunt sponsoren. Alle donaties zijn van harte welkom. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden tot sponsoring te bespreken.

Wanneer u als bedrijf besluit tot sponsoring dan plaatsen wij in overleg met u uw logo met link naar uw website. Interesse? Vult u dan het onderstaande contact formulier in.

Zo kan uw bedrijf helpen

  • materiële giften – bouwmaterialen, schoolspullen, kleding etc.
  • financiële giften – om bouwmaterialen, palletkachel, electra etc. mee aan te kunnen schaffen.
  • tijd & expertise – waar bent u goed in en kunt u ons mee helpen.

3 + 3 = ?

Stichting Poiana (Kinder)Vakantiehuis is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en daarom verplicht het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) te publiceren. Dit nummer wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen met andere organisaties.
RSIN: 816836401

Send this to a friend